Петък 18 април 2025 г.
>> Крейзи Хорс, един безкраен празник  >> Кабаре Лидо, история на успеха и признанието  >> Най-необичайните кафенета от цял свят  >> Мулен руж, кабарето на живота  >> Дивали, индийската Нова година  >> Мозаечната стълба  >> Палмовите библиотеки в Индия  >> Плаващ автобус в Амстердам  >> Избрани цитати от Вятърничав - епизод 3  >> Вятърничав. Съдържание на 3 епизод  >> Багдатския булевард в Истанбул - Багдат джадеси  >> Вятърничав. Съдържание на епизодите. 2 епизод  >> Актьорски състав и героите от "Вятърничав"  >> Герои и актьорски състав от Вятърничав  >> Главни герои и актьорски състав от сериала "Вятърничав"  >> Вятърничав. Главни герои и актьорски състав  >> Имението Шадооулу в Мидят  >> За сюжета на сериала Harcai – Вятърничав  >> Избрани цитати от сериала Вятърничав - епизод 1  >> Вятърничав. Съдържание на епизодите. 1 епизод  >> Свежи пролетни и летни модни идеи 2023  >> Hercai-Bg - Вятърничав  >> Приказка за безсмъртната любов, родена от отмъщението  >> Тодоровден  >> Денят на Баба Марта  >> Коронацията на Чарлз III и смелата молба на Том Круз да присъства   >> Коронация Карла III и Том Круз   >> Coronation of Charles III and Tom Cruise  >> Она жила один раз, похоронена дважды  >> She lived once, buried twice  >> Живяла веднъж, погребана два пъти  >> Карнавал в Рио-де-Жанейро - часть вторая  >> Карнавал в Рио-де-Жанейро  >> Рио-де-Жанейро − ночная звезда Бразилии  >> Трифоновден  >> Рио де Жанейро - нощната звезда на Бразилия  >> Why Germany has no moral right to pressure us for Skopje  >> Почему Германия не имеет морального права оказывать на нас давление из-за Скопье  >> Защо Германия няма морално право да ни натиска за Скопие  >> Basta of the northern Macedonian melodrama    undefined

Телешко с ябълки




Тази рецепта е много лесна за приготвяне. Наричат я още шотландско задушено. Много вкусно ястие, а с малко компоненти. 
Малко се различава по вкус от традиционните ни ястия, но е с много приятен аромат. 

 Необходими продукти 


∎телешко месо - 500 грама; 

∎краве масло - 30 грама;

∎брашно - 30 грама; 

∎ябълки - 1 брой; 

∎смлян черен пипер и сол на вкус;
 
∎картофено пюре, което ще приготвите допълнително; 

Начин на приготвяне  


➤Нарежете телешкото месо на тънки ивички, оваляйте го в брашното и го запържете в силно сгорещеното масло; 

➤Когато месото покафенее добавете ситно нарязаната ябълка, сол и черен пипер на вкус; 

➤Добавете гореща вода, така че почти да покрие месото;
 
➤Задушавайте на тих огън до омекване;
 
➤Поднесете телешкото върху канапе от картофено пюре и гарнитура от сезонни зеленчуци.
OpenCloseComments
Cancel