Свежи пролетни и летни модни идеи 2023

. Почерпихме вдъхновение и от някои от най-зашеметяващите красиви визии и измислихме формула за създаване на перфектния гъвкав външен вид.
Свежи пролетни и летни модни идеи 2023


Преди една година навлязохме в нова фаза от живота си, когато стъпихме в света на Vlone x Juice Wrld Hoodiе. Не подозирахме, че това ще отбележи началото на едно пътуване, което напълно ще преобрази живота и модния ни избор, тъй като прекарахме почти цялата година затворени между четирите стени в домовете си. С течение на дните нашият начин на живот и избор на мода претърпяха драстичен обрат, тъй като облеклото ни, готово за офиса, беше заменено с безлики спортни костюми, които носим на импровизираните си домашни бюра.

 

Пролет и лято 2023


Пролет лято 2023


 

Тази година обаче се усеща различно. Година по-късно, във въздуха се носи усещане за надежда и позитивност и ние го използваме като възможност да пренастроим модните си избори. Взимаме тази новооткрита позитивност и я включваме в нашите дрехи и посрещаме новата мода с отворени обятия. Край на тежките палта, зимните ботуши и кашмирените анцузи, време е за ново начало. За ново и подобрено модно изживяване търсим вдъхновение от най-новите заглавия за уличен стил от Милано и Париж. Почерпихме вдъхновение и от някои от най-зашеметяващите красиви визии и измислихме формула за създаване на перфектния гъвкав външен вид. Класическа дреха, ефектен аксесоар, панталон и маратонки, съчетани така, че да създадат перфектната визия.

 

Деним

 

Деним



Денимът също се завърна на мода и е време да изтупате праха от дънките си. От блейзъри, изрязани от дънкови якета до големи копчета и ботуши с връзки -  безкрайни начини да дадете нов живот на вашия деним.

Време е веднъж завинаги да се откъснете от модния коловоз на оставането у дома. Ето няколко свежи формули, които да обмислите и които да ви помогнат да се облечете тази пролет. С много опции, всичко е свързано с намирането на правилния баланс и забавлението, докато го правите.

Модните тенденции тази година са силно повлияни от някои от най-емблематичните десетилетия в историята и ние обожаваме всяко едно от тях.

От блейзъри, които са големи и властни, до агресивни сини чанти, последните седмици на модата в Париж и Милано ни показаха сериозно прозрение в стила. Така че давайте, прегърнете най-новите тенденции и се пригответе да излезете със стил във вашия суичър.

Завръщането на свръхголемите якета с подложки за раменете от 80-те години

Тези якета създават издължен силует, удължавайки крайниците ви. Съчетайте ги с панталони с прави крачоли или кожени къси панталони. Ще имате модерен външен вид, който е едновременно шикозен и стилен. Изберете неутрални цветове.

 

Горещите тропици и изкуството да намериш своя стил


Стил




 

Елегантната рокля на Versace е олицетворение на лятото и перфектното облекло. Но определението за „секси“ е субективно и варира, защото хората са различни. Става въпрос за намиране на модели, които ви карат да се чувствате добре, независимо дали става дума за дреха без гръб или просто намекване за видима кожа. За някои моделите и щампите могат да бъдат плашещи, особено ако имате по-голям бюст или ханш. Въпреки това, когато пробвате правилния модел, ще разберете, че е страхотно и че цялата драма е била напразно. С напредване на възрастта искате да се забавлявате повече със своя стил. Вече няма да доминира черното в гардероба ви, а вместо това ще искате да експериментирате с различни визии и стилове.


Посетете линкът, посочен по-долу, за повече информация относно новата Fb-група.




За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


 
BGtop


Follow За всегиго по малко


OpenCloseComments
Cancel