Приказка за безсмъртната любов, родена от отмъщението

Приказка за безсмъртната любов, родена от отмъщението.

От 5-и юни 2023 година в ефира на Diema Family започна повторение на драмата „Вятърничав“(Hercai). Епизодите се излъчват всеки делничен ден от 17.00 часа, с повторение от 21.00 часа.

Приказка за безсмъртната любов, родена от отмъщението


Семейната сага „Вятърничав“ е драматична любовна история между Миран Асланбей и Рейян Шадоолу, които принадлежат към две враждуващи фамилии в древния град Мидят в провинция Мардин. В близост до турско-сирийската граница, сред живописната природа и впечатляващата средновековна архитектура се разгарят пламенни чувства и непримирима страст за отмъщение. Заради войната между семействата им Миран и Рейян се разделят на следващия ден след сватбата.

От 27 години Азизе Асланбей, която е начело на фамилията, крои планове да унищожи Хазар Шадоолу, доведения баща на Рейян, когото държи отговорен за смъртта на сина си. Азизе изпраща внука си Миран в Мидят, за да се ожени за Рейян, а след това да я изостави. и по този начин да унизи семейството й. Но не предполага, че любовта ще пламне в сърцето му.

И Рейян се влюбва от пръв поглед в Миран. Насух ага, могъщият глава на фамилията Шадоолу, е приел Рейян в дома си само заради баща й Хазар. Но не изпитва топли чувства към девойката, която не е негова биологична внучка. Насух ага се съгласява да я омъжи за Миран, за да скрепят бизнес партньорството си със семейство Асланбей чрез брак. 

Посетете линка, посочен по-долу, за повече информация относно новата Fb-група.


За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 

С вопросами и предложениями обращайтесь в комментарии.

For questions and suggestions, please in the comments.

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

Буду благодарна, если вы оцените мою работу и проголосуете за мой блог по адресу:

I am grateful if you rate my work and vote for my blog at:

BGtop

Follow За всегиго по малко
OpenCloseComments
Cancel