За сюжета на сериала Harcai – Вятърничав

За сюжета на сериала Harcai – Вятърничав
За сюжета на сериала Harcai – Вятърничав


Събитията от сериала се развиват в турската провинция Мардин, град Мидят. В тях участват двете могъщи фамилии от града – Асланбей и Шадооглу.

Миран Асланбей израства, отгледан от баба си, с идеята за отмъщение за смъртта на родителите си. От детството му баба Азизе му втълпява, че Хазар, представител на враждебния клан Шадооглу, е виновен за смъртта им. Миран не знае как да обича, не знае какво е да прощаваш, не знае какво е да си щастлив. В сърцето му има само омраза и желание за отмъщение.

Дъщерята на Хазар - Рейян израства като мило и романтично момиче, което вярва в чудеса и в безкрайната любов. Родителите й я обичат много, но Насух ага, главата на Шадооглу и дядото на Рейян, не я припознава. Той по всякакъв начин я намира виновна и я измъчва.

Един ден пътищата на младите хора се пресичат. Миран разбира как може да отмъсти на Хазар - той ще съблазни Рейян, ще се ожени за нея и ще срине живота ѝ. Без дори не подозира, че той самият ще се влюби в дъщерята на врага си от пръв поглед.

Младите хора трябва да преминат през много изпитания и трудности по пътя към щастието, да научат истината за своето минало и по този начин да спрат дългогодишната вражда между техните семейства.

Посетете линка, посочен по-долу, за повече информация относно новата Fb-група.


За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 

С вопросами и предложениями обращайтесь в комментарии.

For questions and suggestions, please in the comments.

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

Буду благодарна, если вы оцените мою работу и проголосуете за мой блог по адресу:

I am grateful if you rate my work and vote for my blog at:

BGtop
Follow За всегиго по малко
OpenCloseComments
Cancel